Bemutatkozás

Csapatunkat 2013-ban alapítottuk. Mindig is szerettük a háborús játékokat, taktikai tervezést, és úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk magunkat "élesben" is a terepen. Azóta tart a szenvedély és sokszor talán túlzásba vitt hobbivá vált a dolog. Szeretjük komolyan venni, de mindezek mellett azért mindig szem előtt tartjuk, hogy alapvetően ez egy szórakozás és a fő cél a kikapcsolódás, hogy jól érezzük magunkat.

Mint minden kezdő airsoft játékos, belevetettük magunkat a kutatásba, milyen fegyverekkel, felszereléssel kezdjünk neki a sportnak, valamint mivel az ország eme szegletében elég kevés a lehetőség, így hová is menjünk játszani. Az első csomagok megérkezése után 1 héttel máris részt vettünk egy környékbeli játékon, és az óta folyamatosan építgetjük csapatunkat, felszerelésünket, valamint megpróbálunk a lehető legtöbb "bevetésen" részt venni.

Az eseményekről megpróbálunk minél több fényképet, videót készíteni, valamint minden részvétel után írunk egy kis összesítőt, hogy hogyan is éreztük magunkat. További terveink között szerepel saját játék szervezése a térségben, népszerűsítve ezt a gyönyörű sportot.

2014. május utolsó napján megrendeztük első játékunkat a White Gold-ot, Baktalórántházán. Igaz, kis létszám jött össze, de a visszajelzések alapján jól érezték magukat a játékosok, tetszett a történet és az irányítás is. A továbbiakban is szeretnénk hasonló jellegű játékokat szervezni.

2015-ben megduzzadt a csapat létszáma, az év végére már 9 aktív taggal jártunk a környékbeli, és távolabbi játékokra. Ebben az évben is részt vettünk a Bomb Patrol LARP rendezvényen, valamint a környékbeli játékok zömén is képviseltettük magunkat.