Events

Private War I

2016.03.20.

Sziasztok!

Mivel ezt a játékot mi szerveztük és vezényeltük, ezért résztvevő játékosok véleményét kértük ki a játék kapcsán. Köszönjük mindenkinek, aki eljött reméljük mindenki hasonlóképpen jól érezte magát, mint mi. Legközelebb még igényesebb és profibb játékban lehet részetek, hamarosan jelentkezünk az új játékkal. Addig is Laja véleményét olvashatjátok a Coyote csapatból.

Úgy érzem, megtisztelő a feladat, es annak ellenére, hogy az igazi tűzvonalakból (szerintem) kimaradtam, teljes mértékben élveztem, illetve társam Kecskés László nevében is mondhatom, hogy elveztük a haknit az elejétől a végéig! Az eligazítás teljes mértékben rendben volt. Komoly volt-vicces volt-, amire csak lehetett mindenre felhívtátok a figyelmet, és kimondottan tetszett-ami ugyan nagyjából minden játék mozgatórugója-,hogy élvezzük a játékot, és semmiképp se rontsuk el, embertársunk napját mondjuk egy meg nem adott találattal, egy kínos beszólással, vagy akár nem ilyen helyen ildomos viselkedéssel. Mert tegyük hozzá, bár csak saját tapasztalatból tudok meríteni, illetve azokból, amiket a katonaság oldal említett, hogy mégis voltak emberek-emberkék, akik felfoghatatlan gondolkozásmenettel simliztek el, nem 1-2 találatot, és viselkedésükkel bontották a rendet!

Ezen kívül negatívum személyemet nem érte! A szervezés a keletsoft.hu-n hibátlan volt, azt kaptuk, amit vártunk, ami le volt írva. Külön dicséret jár nektek,hogy game marshallként amennyire tudtátok követtétek a játék menetét. Játék közben folyamatosan kérdeztétek, hogy Minden okéj? Jól érzitek magatokat? ..majdnem, mint egy étteremben..Még valamit esetleg hozhatok? -jah, mondjuk ingyen csoki volt, szóval majdnem! De ez jó, jó hogy odafigyeltetek a játékosokra, a jó hangulatra.

A CTF totálisan jó választás volt erre a pályára! Egyetlen érzelmi csalódásom talán a játék végén volt, -én még maradtam volna, max egy órával nyújtottam volna meg az izzadást..vagy akár amíg le nem megy a nap! Valahogy kibalanszolni az oldalakat, és mehet tovább az élvezkedés! Egy szónak is kettő a vége: Jaú vót!

Illetve Papszi visszajelzése a játékról:

Köszönöm szépen hogy ott lehettem a játékon nagyon élveztem , nagyon jó volt, hogy Marshallok járkáltak a játék közben, és hogy akivel probléma volt az eltiltást kapott ! Nagyon jó volt a játék, a zászlószerzés is az egyetlen negatívum, ami nem volt hiba csak összezavart minket, hogy nem tudtuk hol a pálya széle és kimentünk a vakvilágból, de igazából ez a mi hibánk volt ! Mindent összegezve ez volt az egyik legjobb játék, amin valaha voltam, és ha lehetne, mennék legközelebb is!

 


Private War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War IPrivate War I

Hozzászólások