Events

White Gold

2014.05.31.

Előljáróban szeretném megköszönni mindenkinek, aki megtisztelt jelenlétével. Örülök neki, hogy egy teljesen baráti társaság gyűlt össze. Jómagam először láttam el oldalparancsnoki feladatokat, emiatt volt is bennem egy kis lábrázás, hogy minden jó fog-e sikerülni, megtudok-e birkózni a katonaság irányításával. Köszönet Bikerlacee-nak a kartell oldal vezetéséért, jól jött egy tapasztalt játékos segítsége. A kis létszám ellenére úgy gondolom a játék elérte célját. Újabb kellemes napot tölthettünk el a hobbinknak hódolva. A játék során minimális problémába ütköztünk a játékosok kapcsán, de hát mindenki tudja jól, hogy ilyenkor az adrenalin a magasba szökik, és néha megtörténnek olyan dolgok, amiket nem terveztünk. Minimális volt az ilyen problémák száma (szinte elenyésző). Reméljük mindenki jól érezte magát és legközelebb is megtisztel jelenlétével. A következő sorokban pedig Kormi barátunk kicsiny beszámolóját olvashatjátok:

Hát ez is megtörtént. Megkértek, hogy írjak egy beszámolót erről a játékról! Előre közölném, hogy nem egy írói vénával megáldott emberke vagyok, csak egy egyszerű airsofter. Ha közben ide-oda csaponganák a gondolataim hát elnézést. Megérkeztem a szeles reggelen a parkolóba, örömmel láttam az ismerős arcokat, volt aki full geardoba, én csak méhecskésb... Az már a parkolóban látszott, hogy ez nem olyan lesz, mint más játékok, hisz itt mindenki ismert szinte mindenkit, és barátként tekintett mindenki egymásra, erre is jó egy meghívás alapú játék! A létszám az kicsit elmaradt a várttól, de a játék vége felé kiderült, hogy ez egyáltalán nem vált a szórakozásunk hátrányára... sőt (de erről majd a végén). Az eligazítás oldalanként történt, az alap dolgokat nem is nagyon kellett elmondani, mert mindenki tisztában van vele, miért és hogyan kell játszani ezt a gyönyörű sportot. Már az eligazítás közben megcsodálhattuk az erdőt, az már itt látszott, hogy nem 50 méteres lőtávokra kell berendezkedni. Zöld, sűrű, homályos... kicsit olyan volt, mintha dzsungel lenne, főleg az erdő középső része.

Eligazítás után elfoglalta mindenki a választott pozíciót és vártuk, hogy a katonaság megpróbáljon rajtunk ütni. Ez nekem azt jelentette, hogy én voltam az első, aki elkezdte keresni az utat a visszaállóra, mindezt úgy, hogy azt sem tudtam honnan jött a lövés. A saját HQ megtalálása nem ment minden hiba nélkül, de vígasztalt a tudat, hogy nem voltam vele egyedül. Sokunkat megtréfálta az erdő! A katonaság próbálta tenni a dolgát, amit mi rendszeresen meg is akadályoztunk! Remek kis adok-kapok helyzetek alakultak ki, de valamilyen oknál fogva a katonaság nem úgy haladt a játékmenetben, ahogy azt eltervezték a szervezők. Az okokat nekik kell megkeresni, átbeszélni. Az igazat megvallva, az erdős játék vége felé kezdtem kicsit fáradni, az aljnövényzet sem könnyítette meg a dolgom (lehet, ideje lenne fogyni kicsit). Nagy nehezen azért a katonák is elkezdték megoldani a feladataikat, ennek eredményeképp elérkeztünk a végjátékhoz, amit én speciel különösen vártam, irány az épületek, egy kis cqb…juhéééé. Az épületek alját senki nem védte, én pedig vártam, hogy a földszintre is csak kemény harc árán juthatunk be. De a katonaság úgy gondolta, hogy a magassági előny egyenlő helyzeti előny... na, ez nem igazán jött be. Én és két társam (Corvus és Lacus) pikk-pakk megpucoltuk az épületet, jöhet a második kör... Na, itt valamit elérthettek a srácok, mert a cqb rész kimaradt, az épületbe senki nem mert bemenni... lehet, hogy vissza kell fognom a bennem lakó állatot. Összességében rettenetesen jó játék volt, én nagyon élveztem, az erdőt vétek lenne hagyni parlagon heverni, nagyon feelinges, és jó is sunnyogós.

Engem személy szerint boldogsággal tölt el, hogy egy ilyen remek társaság tagja lehetek, olyan emberekkel játszhatok itt, akik számára ugyanazt jelentik a szabályok mint nekem. A játék alkalmával az is bebizonyosodott, hogy igaz a mondás: A kevesebb néha több!

Kormi

Történet update: a kartell sikeresen becsempészte a drogot az Államokba... a belső elhárítás és a DEA egységei már megkezdték az akciósorozatot, amivel lebuktatják a dílereket, és megpróbálják megfékezni a drog eladását. A katonaság újabb akcióban töri a fejét, aminek elsődleges célja Senor Juarez kézre kerítése... folytatjuk...

Blacky


White GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite GoldWhite Gold

Hozzászólások