Operation

Vegyi-fegyver kivonás

2016.03.13.

Több mint 250 km volt az út, amit megjártunk és sajnos kicsi csúszással érkeztünk mivel a GPS Pakisztán fel akart kerülni valamiért. Pont az eligazítás kezdetére beestünk (bár nem mi voltunk az egyetlenek) elnézést a szervezőktől. Ahogy az kell rendje módja szerint ment le a szabályok elmagyarázása stb ezt észrevettük, hogy egyre több helyen van végre tisztességesen kezelve (Chrono, találatjelző, medic). Ezután irány a NATO HQ, rajok beosztása, tervezés az oldalparancsnokkal, feladatok kiosztása.

Első körben mivel a NATO feladata a városba való bejutás volt és a raktárak felderítése, ezért jóformán csak felderítésről volt szó. Mivel mi tényleg csak egy recon rajnak megfelelő létszámmal érkeztünk (4 fő) ezért elég jól tudtunk mozogni a terepen. Itt kell megemlítenem, hogy először voltunk ezen a pályán, és hát zseniális. Minden van aminek lennie kell, elég szép szintkülönbségek, nyílt terep, épített fedezékek, autóroncs, épületek. A felderítés, ahogy beértünk a Szírek és PMC által biztosított területre átalakult ostrommá. Egy két helyen kialakultak kisebb állóháborúk, de alapvetően ment az adok kapok rendesen. A játék hangos szóváltás nélkül (eltekintve egy két okostól aki egyszerűen nem fogja fel hogy amíg nincs a találatjelző a fején addig a tőle 40m-re lévő játékos nem biztos hogy felismeri a helyzetet hogy őt már kilőtték.) ment le, nagyon jó élményekkel lettünk gazdagabbak. A hangos „Megvolt!” és a „Szép volt!” Kiáltások gyakran lehetett hallani. Nem volt elégedetlenség, mindenki jól érezte magát. A járművek megfelelően színesé tették a játékmenetet, az Szír és PMC oldal eléggé odatette magát, sokszor megleptek minket.

Nagyon jól éreztük magunkat köszönjük a szervezők munkáját és a játékostársak korrektségét.

 Vegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonásVegyi-fegyver kivonás

Hozzászólások