Operation

D-Day napjainkban (Part 1)

2015.06.13.

Kötelező regisztráció, kronózás után indulhattunk a kialakított bázisokra. Mi a német oldalt erősítettük. A játék első részében a szövetséges ejtőernyős alakulatok próbáltak átszivárogni a német védelmen több-kevesebb sikerrel. Több foglyot is sikerült ejteni, de végül is sikerült elérniük a fegyver, lőszer és kötszeres ládákat a támadó egységeknek. Ezek után elindult a puffogás. Kontaktok, különböző feladatok megoldása, járőrözés.


Az éjszakai játékrész előtt a német oldal veszített a játékos bázisból néhányan hazamentek. Felkészültünk az esti játékra, felcsaptuk a lámpákat és betáraztuk a traceres BB-t. Az éjszaka kettő nagyobb kontakt bontakozott ki. Az első a fogolytábort ért rajtaütés visszaverése volt. A második pedig az ellenséges bázis felderítése közbe érte a csapatot. Sajnos éjfél körül kaptunk egy nagy esőt, ami sok játékosnak elvette a kedvét.


Végeredményben nem volt rossz játék. Talán az irányítás mehetett volna zökkenő mentesebben, de ez nem csak a szervezőkön múlt. (hihetetlen hogy minden egyes játékon van egy raj akit nem lehet elérni rádión)
 


Hozzászólások