Operation

Warhead XIV

2016.07.11.

A csapat fennállása alatt először vettünk részt a Warhead játéksorozat tapolcai részén. A játékról előre mindenki sok jót mondott, de természetesen mi mindig kritikusak vagyunk. Beléptetés és adminisztrációs dolgok profi szinten működtek, ahogy ezt el is várja az ember. Szállások kialakítása, távolról érkező játékosok esti sátorépítés. Meg kell hagyni a hangulat az megvolt ;) Erre rátett egy nagy lapáttal, hogy régi cimboránk által ismert csapattal végre lepacsizhattunk játékon is. Innen is öklös a Grim Reapersnek! (a grillezésre valamikor valahol ráismétlünk)

Első nap kis csúszás után (ami nem a szervezők hibája! Sajnos a játékostársak túl kényelmesek voltak, már azok, akik aznap érkeztek) rettentően helytálló eligazítás! Ahogy azt illik kitérve a lényeges dolgokra megfelelő tartalommal. (játékosok FIGYELEM! Igenis az eligazítás legyen hosszú. Azért van, hogy minden tisztázva legyen, és ne értetlenkedjenek az emberek a játéktéren. A szervezők mindent elmondtak, de még így is volt aki sajnos nem fogott fel dolgokat) Ezután beosztottak minket szakaszokba és elindult a játék. Számunka a legnagyobb problémát az irányítás jelentette. Sajnos TF oldalon 2 szakaszba közel 100 játékos lett beosztva. Kaptunk két szakaszvezetőt, akiknek a rajokat kellett volna irányítani, de mivel ők is játékosok voltak így ez elmaradt. Ebből adódóan ez a része fejetlenség volt. Rádióforgalmazás sokszor problémába ütközött. A szokásos ott van a bokornál szindróma. De az hogy ki vagyok, kit keresek, mit akarok az elmaradt.

A járművek első nap nem kaptak olyan nagy szerepet a TF oldalon ezt picit sérelmeztük is, de másnap azért mi is nyomulhattunk a tankon, illetve mellette. Néha nem értettük a motivációkat, mivel az információáramlás nem volt 100%. Viszont! Kifejezetten hozzá tett az élményhez a külföldi játékosokkal való kommunikáció. Összegezve a játék hozta, amire számítottunk. A videókon minden jól kivehető. Megfelelő mennyiségű kontakt, este Grillsim.

Jól éreztük magunkat.


Warhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIVWarhead XIV

Hozzászólások